Chili sin carne

Noin 6-8 annosta

Ainekset:

4 porkkanaa
2 sipulia
Keltainen ja punainen paprika
1 prk valkopapuja
1 prk kidneypapuja
5 valkosipulin kynttä
2 chiliä
2x500g tomaattimurskaa
suola, pippuri
500g kikhernemakaronia

Valmistusohje:

1. Pilko porkkanat, sipulit, paprikat, chilit ja valkosipulit.

2. Lämmitä pannulla öljy ja lisää porkkanat, anna pehmetä hetken.

3. Lisää joukkoon sipulit ja paprikat ja anna niiden kypsyä hetki.

4. Lisää pavut, tomaattimurska, valkosipuli ja chili.

5. Mausta suolalla ja pippurilla.

6. Anna papuhässäkän muhia miedolla lämmöllä (mitä pidempään sitä parempi) ja valmista pasta pussin ohjeiden mukaan.

7. Koristele yrteillä ja kasviksilla ja nauti!