Gluteeniton ja vegaaninen pastaruoka

Ainekset:

5 keskikokoista punajuurta

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

2tl meiramia

1/2 tul valkopippuria

1/2tl mustapippuria

1tl suolaa

1/2 pakettia Vegaanista kreikkalaista juustoa

1.5prk sipilin makuista kaurakermaa

4dl Tervens kikhernepastaa (esim fusilli tai pennepasta)

Valmistusohje:

1. Raasta punajuuri ja pilko sipuli sekä valkosipuli. Kuulota ne pannulla pienessä määrässä öljyä. Keitä Kikhernepasta ohjeen mukaan. Lisää kerman joukkoon mausteet ja tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa.

2. Voitele foliovuoka. Laita pohjalle pastat niin. Lisää pastan päälle punajuuriseos. Älä sekoita, mutta painele seos tiiviiksi pastan päälle. Lisää kerma ja päällimäiseksi juustomuru. Paista 250 asteisessa uunissa 15 minuuttia.

3. Arkiruoan rikastuttajia ei koskaan voi olla liikaa! - Jasmin Kauko

Gluteeniton ja vegaaninen pastaruoka