Herkkukanasalaatti G, L

Annoksia 6-8

Ainekset:

300g maustamaton kananfileesuikale
200g kikhernefusilli & inkivääri
1 pieni jäävuorisalaatti
3 tomaattia
1 iso paprika
1 kurkku

Kastike:

3 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamicoa
1 appelsiinin mehu
suolaa

Koristeluun:

Omenaa
Appelsiinia
Kurpitsansiemeniä
Persiljaa

Valmistusohje:

1. Marinoi kanat öljyllä, suolalla, pippurilla ja mangocurrylla.

2. Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.

3. Pilko kasvikset ja sekoita astiassa.

4. Laita pastavesi kiehumaan, lisää suola.

5. Paista marinoidut kanat öljyssä tai voissa.

6. Keitä pastat ja valuta vesi.

7. Huuhdo pastat kylmällä vedellä ja lisää salaatin joukkoon.

8. Lisää kanat salaatin joukkoon, kun ovat jäähtyneet.

9. Koristele annos persiljalla, omenalla, appelsiinilla ja kurpitsansiemenillä.

10. Lusikoi kastiketta haluamasi määrä annoksen päälle ja nauti!