Inkivääri-kaaliwokki

Noin 6 annosta

Ainekset:

1 keskikokoinen kaali
1 suippopaprika
3 porkkanaa
2 sipulia
6 valkosipulin kynttä
1 prk herkkusieniä
1 purkki turkkilainen luomu jogurtti (400g)
3 tl vihreä thai currytahna
3 tl inkiväärijauhetta
2 tl kurkumajuhetta
3 tl currya
1 rkl mustapippurirouhetta
1 rkl suolaa (tai oman maun mukaan)
(Luomu)oliiviöljyä paistamiseen
Noin 200g kikhernefusilli & inkivääri

Valmistusohje:

1. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi, pilko paprika ja sipulit. Suikaloi porkkanat ohuiksi siivuiksi ja hienonna valkosipulit.

2. Kuumenna öljy wokkipannussa. Lisää kasvikset ja herkkusienet, paista sekoitellen.

3. Lisää heti perään currytahna, mustapippuri, kurkumajauhe, inkiväärijauhe, curryjauhe ja suola.

4. Hauduta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat pehmenneet, lisää tarvittaessa öljyä.

5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.

6. Lopuksi sekoita kasvisten joukkoon turkkilainen jogurtti ja keitetty pasta.

7. Koristele halutessasi yrteillä ja paahdettuja cawhew pähkinöitä päälle.