Kantarellipasta

Noin 3 annosta

Ainekset:

400 g Kikhernepenne
250 g kantarelleja (tai muita metsäsieniä)
2 valkosipulinkynttä
2 rkl voita
2 dl parmesaaniraastetta
2 rkl sitruunamehua
Nippu tuoretta persiljaa
Suolaa
Mustapippuria
Oliiviöljyä

Valmistusohje:

1. Putsaa sienet ja pilko reilun kokoisiksi paloiksi. Kuumenna pannulla muutama rkl oliiviöljyä ja paista sienet. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Pilko valkosipulit sienten sekaan ja laita pasta tulemaan pussin ohjeiden mukaan.

3. Sekoita sieniä kunnes ne ovat saaneet sopivasti väriä. Nosta pannu levyltä ja lisää parmesaaniraaste, puolet persiljasta sekä pari rkl voita.

4. Kun pasta on kypsää, sekoita se sienten kanssa. Lisää sitruunamehu ja sekoita.

5. Raasta päälle lisää parmesaania ja koristele persiljalla.