Kyssen iltapala (lihaton lokakuu)

Ainekset:

50 g kikhernefusilli & nokkonen
Pätkä kurkkua
Tomaatti
Kourallinen jääsalaattia
Avocado
Cashewpähkinöitä
Lehtikaalia
Paprika
Sipuli
Herkkusieniä
Kookosöljyä
Kolme kananmunaa
Oliiviöljy

Valmistus:

1. Kananmunien keitinvesi kiehumaan ja paistinpannu toiselle levylle lämpiämään.
2. Pilko lehtikaali ja lisää pannulle reilun kookosöljyn kera. Sekoittele.
3. Pilko sipuli, paprika ja herkkusienet. Lisää lehtikaalien kaveriksi. Lisää kookosöljyä.
4. Mausta pippurilla ja suolalla. Anna kypsyä miedolla-keskilämmöllä välillä sekoitellen.
5. Laita kananmunat kiehuvaan veteen ja keitä 6 min (keltuainen jää hieman löysäksi)
6. Välissä pilko kurkku, tomaatti, jääsalaatti ja avocado ja asettele lautaselle.
7. Kaada kananmunien keitinvesi pois ja kaada päälle kylmää vettä.
8. Keitä pasta ohjeen mukaan.
9. Pastan/keitinveden kiehuessa lisää lautaselle kasvishässäkkä pannulta ja keitetyt kananmunat. Lorauta annoksen päälle oliiviöljyä sekä kevyt pippuri ja suola.
10. Asettele pasta lautaselle ja koko komeuden päälle cashewpähkinöitä, tuoretta basilikaa ja hieman sitruunan mehua.

Tips. Kannattaa tehdä samoilla tiskeillä kasvishässäkkää, kananmunia ja pastaa vähän reilummin, niin on seuraavan päivän lounaskin valmis.