Mehevät täytetyt paprikat grillissä G, V

Ainekset:

4 annosta

4 isoa punaista paprikaa (n. 250 g / kpl)

Täyte:
100 g Tervens kikhernemakaronia (raakana) tai keitettynä n. 3 dl
4 rkl hasselpähkinärouhetta
50 g kevätsipulia pieninä renkaina
100 g kurkkua kuutioituna (ilman siemeniä)
2 dl persiljaa hienonnettuna
1/2 tl suolaa
1/2 prk (112,5 g) Tofutti Creamy Smooth Herbs & Chives vegaanista juustoa
1 prk (250 ml) pippurista kaurakermaa
lisäksi
suolaa myllystä
foliota parikoiden käärimiseen
tarjoiluun
salaattiisekoitusta (Pirkka)
kylmäpuristettua rypsiöljyä
balsamicoa
suolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistus:

1. Keitä makaronit paketin ohjeen mukaan al denteksi, valuta siivilässä.

2. Huuhtele ja kuivaa paprikat. Halkaise pitkittäin, poista vihreä kanta, siemenet sekä valkoinen kalvo.

3. Vatkaa sähkövatkaimella vegaaninen juusto ja kaurakerma hyvin sekaisin. Yhdistä seoksen joukkoon loput täytteen ainekset. Sekoita.

4. Mausta paprikat kevyesti suolalla. Lusikoi täyte paprikoiden sisään, painele, jotta täyte levittyy tasaisesti. Kiedo paprikat folioon, sulje nyytit .

5. Grillaa miedolla lämmöllä n. 30 min tai kunnes paprikat ovat pehmenneet.

6. Kaada salaattisekoitus kulhoon, mausta suolalla ja pippurilla. Pirskottele päälle öljyä ja balsamicoa, sekoita kevyesti. Nostele lautaselle paprikoiden kaveriksi