Pikkuloota

Annoksia noin 4

Ainekset:

2 dl Tervens kikhernemakaronia
Vettä
1,5 dl tummaa soijarouhetta
3 rkl öljyä
0,5 dl luomu kasvisliemijauhetta
1 rkl harissa tahnaa
2 tl tummaa soijakastiketta
3,5 dl kaurakermaa
2 rkl ravintohiivahiutaleita
1 kananmuna
3 rkl raastettua parmesaania
1 tl luomu kurkumajauhetta
0,5 dl keitettyjä kikherneitä

Valmistusohje:

1. Keitä makaronit väljässä vedessä kypsiksi ja siivilöi neste pois.

2. Laita pannulle öljy sekä kuivat soijarouheet, kuullota rouhetta hetki öljyssä niin että se on imeytynyt rouheeseen. Lisää pannulle kasvisliemijauhe, 1,5 dl kaurakermaa sekä harissatahna ja soijakastike. Sekoittele niin kauan että kerma on imeytynyt rouheeseen ja seoksesta on tullut paksuhkoa "jauhelihamaista" ja ota pois levyltä. Lisää massaan ravintohiivahiutaleet.

3. Tee kaurakermasta ja kananmunasta munamaito, sekoita sinne kurkuma.

4. Kippaa soijarouhe makaronikattilaan ja sekoita, annostele jumbo muffinssivuokaan annoksia ja kaada päälle munamaito.

5. Ripottele pinnalle parmesaania ja keitettyjä kikherneitä, kikherneet paahtuvat uunissa kivan rapsakoiksi sattumiksi.

6. Paista 200 asteessa noin 15-20min ja nauti vihersalaatin kera!