Punajuuripasta

Noin 4 annosta

Ainekset:

300 g Kikhernefusilli
n. 1kg punajuuria
n. 200g vuohenjuustoa
3 valkosipulinkynttä
Tuore timjami
Voita

Valmistusohje:

1. Kuori ja paloittele punajuuret.

2. Laita vesi kiehumaan höyrykattilassa, lisää suola ja paloitellut punajuuret.

3. Höyrytä punajuuria noin 30-45min, kunnes punajuuret ovat hieman pehmenneet.

4. Silppua valkosipuli ja timjami.

5. Kun punajuuret ovat pehmenneet, poista höyrytysosa kattilasta ja laita kikhernefusilli kiehumaan punajuuriveteen. Keitä pussin ohjeiden mukaan.

6. Laita voita pannulle ja pyöräytä punajuuret voissa, lisää timjami ja lopuksi valkosipuli.

7. Laita valmis pasta lautaselle punajuurien kanssa. Lisää vuohenjuusto siivuja ja koristele timjamilla.

8. Tervens bonus: lorauta hunajaa pastan päälle