Tofupapupyörykät

2-4

Ainekset:

Tofupapupyörykät ja kikhernepasta
Tervens kikhernepastaa
150g kylmäsavutofua
1dl kidneypapuja
1rkl öljyä
1dl gramjauhoja (tai muita gluteenittomia jauhoja
1rkl tuoretta basilikaa
1rkl tuoretta timjamia
1tl suolaa
0.5tl sitruunapippuria
0.5 tl valkopippuria
2 valkosipulin kynttä
1rkl seesaminsiemeniä

Kastike
300g tomaattimurskaa
1dl kookoskermaa
1tl suolaa
1dl tuoretta basilikaa ja timjamia
3 valkosipulinkynttä (murskattuna)

Valmistusohje:

1. Valuta tofu ja kidneypavut. Murskaa ne mahdollisimman sileäksi.

2. Laita joukkoon öljy sekä gramjauhot ja sekoita. Lisää yrtit sekä mausteet ja murskatut valkosipulit.

3. Kastike: Kuulota valkosipulit tilkassa öljyä. Lisää kerma, suola sekä tomaattimurska ja keitä niin kauan, kunnes sakenee (noin 20 minuuttia). Lisää yrtit ja tarjoile.

4. Keitä pasta pussin ohjeiden mukaan.

Tsekkaa resepti Jasminin blogista https://blogit.kaksplus.fi/munakoisonijamina/2017/05/27/kikhernepastasta-grillilisuke-ja-tofupyorykkapastaa/