Trooppinen pastapikari

6 annosta

Ainekset:

2 dl kikhernemakaronia
1 dl trooppinen sose (Bonne)
2 dl laktoositonta kermaa
0,5 dl sokeria
2 rkl vaniliinisokeria
100 g syöntikypsää mangoa kuutioituna (kuorittuna)
85 g vihreitä viinirypäleitä puolitettuina (siemenettömiä)
85 g tummia viinirypäleitä puolitettuina (siemenettömiä)
2 tl limen mehua
1 kiwi viipaloituna (kuorittuna) koristeeksi

Valmistusohje:

1. Keitä pasta pussin ohjeen mukaan. Jäähdytä kylmällä vedellä ja valuta hyvin.

2. Lisää hedelmäsoseen joukkoon makaronit, sekoita.

3. Lisää kerman joukkoon sokerit, vatkaa löysäksi vaahdoksi.

4. Lisää makaronien joukkoon hedelmät, kermavaahto sekä limen mehu. Sekoita ja anna makuuntua jääkaapissa noin 1 tunti.

5. Jaa kuuteen cocktaillasiin ja koristele kiwi viipaleilla. Nauti ja ylläty 🙂