Vegepasta Annen tapaan

Noin 4 annosta

Ainekset:

300 g Tervens Kikhernepastaa

Kastike

100 g pinjansiemeniä
100 g punasipulia hienonnettuna
2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
400 g tomaattimurskaa (Mutti)
2 dl vettä
1/2 tl ruokokidesokeria
1/2 tl mustapippurirouhetta
1/2 - 1 tl suolaa
1 rkl kasvisfondia
1 pss (200 g) lehtikaalta ruodittuna
150 g Tofutti Creamy Smoothie Original vegaanijuustoa
 

 

Valmistusohje:

1.Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla. Siirrä sivuun.
2.Kuullota sipulisilppuja miedolla lämmöllä öljyssä käännellen,kunnes ne ovat läpikuultavia. 3.Lisää tomaattimurska, vesi, sokeri, pippuri,suola sekä fondi. Keitä kastiketta hiljalleen noin 20 minuuttia
4.Lisää kastikkeeseen lehtikaali, vegaanijuusto ja pinjansiemenet. Hauduta kunnes lehtikaali hieman pehmenee. Tarkista maku.
5. Kastikkeen valmistuessa keitä pasta pussin ohjeen mukaan.Valuta pasta hyvin lävikössä ja lisää kastikkeen joukkoon, sekoita.
 
Koristele halutessasi basilikanlehdillä