Vegepasta

Annoksia noin 4

Ainekset:

3 porkkanaa
Keltainen paprika
Punainen paprika
Herkkusieniä
2 sipulia
Lehtikaalia
Cashew pähkinöitä
300g pastaa (fusilli)

Valmistusohje:

1. Suikaloi porkkanat ohuiksi siivuiksi, pilko paprikat ja sipulit. Paista miedolla lämmöllä reilussa oliiviöljyssä.

2. Pilko sienet ja lehtikaali, lisää pannulle.

3. Mausta pippurilla ja suolalla. Lisää tarvittaessa öljyä.

4. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes vihannekset ovat pehmenneet.

5. Paahda pähkinät erikseen kuivalla pannulla.

6. Keitä pasta pussin ohjeiden mukaan.

7. Laita pasta lautaselle, lisää kasvikset ja pähkinät koko komeuden päälle.

8. Koristele persiljalla, lisää halutessasi sitruunaa.